Sivut

13 toukokuuta 2013

Juhlintaa ja käsitöitä

Vihdoin täällä taas. Aika on vierähtänyt, kun mm. omat pyöreät juhlavuodet juhlittiin sukulaisten ja ystävien kera. Kolmisen viikkoa sitten olin kutsunut sukulaiset kotiini juhlimaan kahvittelun merkeissä. Olihan meitä taas lähes kolmekymmentä henkeä ja turinaa ja törinää oli riittävästi. Vanhat valokuvat aiheutti hieman hilpeyttä ja aurinkoinen keli kruunasi juhlapäivän. Sain aivan upeita lahjoja - 240 euron lahjakortin Kauneushuoneelle, lahjakortin Kehonhuolto Jumissa.fi - niskahartiahierontaan, Thomas Sabon rannekorun, lahjakortin ystäväni kanssa messuille kuljetuksen kera, kukkasipuleita ja kastelukannun juoman kera, kaasoni tekemän kaulakorun lasten nimillä varustettuna ja ihanaiset helmineuloksella kuvioidut teemukit sekä valtavan määrän kukkia. Alla kuva mukeista, jotka ovat hankittu Savitarhalta.

Savitarhan helmineulemukit

Synttäreiden jälkeisenä viikonloppuna tapasimme Lankasiskojen kera. Tällä kertaa olimme Susilla. Siellä oli niitä ihania karitsoja. Oli ne vaan niiiiiiiin suloisia. Bonita taas on melkoinen rapsutusta vailla oleva lammas. Se tulee kiehnäämään kuin koira, ja sitten pitää rapsuttaa. Tässä pari kuvaa lampaista.

Pieni karitsa ja niin suloinen

Rapsutusta vailla Bonita

Yksi uuhista ja karitsat

Ostin itselleni lahjaksi Patalappuja á la Carte -kirjan ( tekijät Taito Uusimaa ry - Jaana Vehkasalo ). Aivan mielettömän hienoja patalappuja koko kirja täynnä. Yhden mallin olen kerinnyt toteuttamaan ja samanlaisia olen tehnyt ja seitsemän kappaletta. Kaksi niistä meni Susille ja yksi lähti tuttavalle Ruotsiin. Lankana Novitan 7veikka ja 3,25 tai 3,5 mm koukku.

Lonely Rider -patalappuja

Olin viime viikon lomalla ja kävin Pikku Herran kanssa keskiviikkona Helsingissä lääkärissä. Samalla tietenkin poikkesimme Novitan myymälään ( kun niin sopivasti oli lähellä ja aikaa riittävästi varattu ). Myymälä on kyllä viehättävä ja sopivan pieneen tilaan laitettu esille loisteliaasti kaikki tuotteet, ideat, lehdet ym. Ostin sieltä kuusi kerää Viola-lankaa (85% bambua ja 15% akryylia). Tästä neuloin n. 5,5 mm ja 100 cm pitkillä pyöröpuikoilla ainaoikeaa-neulosta huivin. Samanmoinen huivi oli yhdellä myyjällä kaulassa ja pitihän sitä kokeilla, kun huivi näytti niin hyvältä ja lanka maksoi vain 1 euron / kerä. 200 silmukalla pitkittäin ja raidoitus oman mielen mukaan.  Lankaa meni kutankin kolmea väriä n. 1 kerä/väri. Hyvin kelpo sisähuiviksi.

Örkki ideaksi unikaverimallia varten

Lisää olioideoita

Novita myymälän komia yleisilme

Viola-langasta huivi

Sitten juhlittiin vielä eilen Äitienpäivää. Aamupala sänkyyn tuli perinteisesti, sitten kävimme Neiti Näpsän tanssikoulun kevätnäytöksessä mieheni ja anopin kanssa, sitten kotiin syömään ja lasten uimakouluun illalla. Olipas touhukas, mutta erittäin mukava päivä. Upeita muistamisia tuli perheeltä - lasten tekemät kortit, Pikku Herran eskarista puuhaloota äidille ja lapselle, Midnight Heat parfyymi ja Thomas Sabon kyyhkyset ja sydän -hela liitettäväksi rannekoruuni. Mieheni leipoi sämpylät ja teki ruuan ja koko perhe oli hyvällä tuulella koko päivän.

Äitienpäivä muistamiset

Yksi asia on vielä mainitsematta. Olin Pikku Herran kanssa vappuaattona lasten vapputapahtumassa. Siellä sai askarrella 2 eurolla keppihevosen ja siihen menimme. Yhteisellä aikaansaannoksella syntyi Kimmo niminen keppari. Kyllä tällä kelpaa ratsastaa. Oli muuten ensimmäinen keppari meidän perheessä.

Kimmo the keppari










10 toukokuuta 2013

Blogihiljaisuutta

Pahoittelen, että viime aikoina on ollut vähän hiljaista täällä blogissani. On ollut taukoa, koska olen lukenut pääsykokeisiin ja sitten vielä juhlistin pyöreitä vuosiani. Onhan tuossa tullut neulottua ja virkattuakin, mutta kuvia en ole saanut juuri otettua. Hyvää kevään jatkoa ja palaan lähiaikoina.